Casa de bani Office DOKU 121 S  

Casa de bani cu protectie impotriva incendiilor Office DOKU 121 S
Exterior
(I x L x A, mm): 626 x 641 x 555;
Interior (I x L x A, mm): 476 x 498 x 336;
Greutate: 300 kg;
Vol.: 79,6 l
Cod produs: 30730 4

Grad de siguranta la efractie II si grad de rezistenta la incendiu 60 P (rezistenta timp de 60 de minute hartie la foc) in conformitate cu normele germane si europene.
Casa de bani Office DOKU 121 S este ideala pentru pastrarea documentelor pe suport de hartie, in conditii de siguranta la efractie si rezistenta la incendiu, fiind special prevazuta cu protectie impotriva incendiilor. Acest tip de case de bani din seria Office DOKU sunt reglementate de 2 standarde europene: SR EN 1047-1 - care defineste rezistenta la foc si standardul SR 1143-1 care defineste rezistenta la efractie.

Aceasta casa de bani este pentru pretentii deosebite, cu protectie verificata la spargere si impotriva incendiului. Are corp solid, blindat cu perete dublu si armatura speciala care nu permite propagarea focului in interior (armaturile inchiderii au iesire exterioara de 20 mm). Zavorare stabila in 3 directii (a patra directie este protejata static), prin bolturi rigide, rezistente, cu diametru de 28 de mm, suplimentare lateral.

Fabricata pentru prindere cu o gaura in podea, livrata cu material de fixare. Utilizare ideala a spatiului interior, de adancimea unui biblioraft, conceput si pentru pastrarea documentelor de tip A3, A4, etc. Un plus de siguranta: dotare suplimentara cu un sistem de zavorare de siguranta, in interiorul mecanismului usii.

Aceasta casa de bani se livreaza cu sistem de inchidere mecanica (incuietoare cu cheie).
Toata seria Office de case de bani va da posibilitatea de a alege 2 sisteme de inchidere:

  1. Incuietoare cu cheie (gama S) - incuietoare blindata, resetabila, de inalta siguranta "Secu-Safe", cu cheie cu barbie dubla, certificata VdS in clasa a 2-a de siguranta, 10 puncte de zavorare, sistem “cheie captiva”, 50.000 de variante de inchidere. Un plus de siguranta in cazul in care o cheie este pierduta: incuietoarea poate fi imediat resetata pentru o noua pereche de chei.
  2. Broasca electronica cu cifru "Secutronic" (gama E), verificata VdS clasa 2, cu 110.000.000 posibilitati de reglare (combinatii posibile pentru inchidere).

Se fabrica in culoarea gri deschis (RAL 7035).

Cumparati online casa de bani cu protectie impotriva incendiilor Office Doku 121 S


» Case de bani tip cu protectie impotriva incendiilor...