Dulap de siguranta ignifug SF-680-2DK
 
Cumparati online acest dulap de siguranta ignifug - seif antiincendiu - fiset metalic cu cifru si 2 sertare SF-680-2DK marca Eagle Safes - Coreea
Dulap de siguranta ignifug / Seif antiincendiu - Fiset metalic cu cifru si 2 sertare SF-680-2DK (2 senzori de caldura)
Exterior (I x L x A, mm): 835 x 520 x 680;
Greutate: 160 kg;

Un seif antiincendiu / dulap de siguranta ignifug model SF-680-2DK ( producator Eagle Safes Coreea ) este ideal pentru pastrarea in siguranta a informatiilor importante chiar si in caz de incendiu pentru ca are rezistenta la foc timp de o ora sau 2 ore si este in stricta conformitate cu standardele industriale Coreea (KSG-4500).

SF-680-2DK are 2 sertare compartimentate optional de bare metal cu role, sertare ajustabile pentru dimensiuni de hartie: A4, legal sau letter. Aceste 2 compartimente sunt independente de rezistenta la foc: chiar daca un sertar este deschis in timpul incendiului, celelalte sertare inchise vor mentine inca documentele dvs. in siguranta.

Acest fiset metalic cu cifru si 2 sertare SF-680-2DK (2 senzori de caldura) prezinta urmatoarele avantaje de securitate :

  • structura dubla din otel ce izoleaza chimic pentru rezistenta la foc - chiar daca una dintre cutii este lasata deschisa se asigura protectia contra incendiilor si multor altor atacuri externe ( certificat de rezistenta la foc SP NT fire-90P Clasa 350 1 hr ; KS G ).
  • blocaj general al accesului la cutii / compartimente cu combinatie mecanica sau de apelare Gr II
  • inchidere selectiva: cele 2 sertare se pot inchide independent sau colectiv
  • cheie de blocare de inalta securitate la sertarul de sus.
  • inchidere principala pentru fiecare sursa de foc.
  • usurinta in miscare - se poate transfera in alt loc cu ajutorul rolelor pe care le poseda.
Cumparati online acest dulap de siguranta ignifug - seif antiincendiu - fiset metalic cu cifru si 2 sertare SF-680-2DK marca Eagle Safes - Coreea


» Toata gama de dulapuri de siguranta...