Modul de casierie cu deschidere
temporizata Q-EX EUROMULTI SIMPLE II
 
Cumparati online acest Modul de casierie cu deschidere temporizata Q-EX EUROMULTI SIMPLE II 5 ani garantie Slovacia
 
Modul de casierie cu deschidere temporizata Q-EX EUROMULTI SIMPLE II 5 ani garantie Slovacia

Modul de casierie cu deschidere temporizata Q-EX EUROMULTI SIMPLE II Slovacia
Agrementare ICECON in clasa S1 in conformitate cu EN 14450
2 moduri de operare:
- mod STANDARD: deschiderea sertarului se face prin apasarea butonului corespunzator si asteptarea intervalului de timp presetat
- mod SPECIAL: deschiderea sertarului se face prin apasarea butonului corespunzator, asteptarea intervalului de timp presetat si apasarea din nou pe butonul corespunzator sertarului dorit la semnalul sonor
Dimensiuni: 670 x 500 x 530 mm (H x L x D)
Greutate: 80 Kg
Volum intern: 110 litri
Nr. Sertare: 3
Accesorii: separatoare de plastic in sertarele pentru bani, o cutie cu inchidere proprie in sertarul de deposit si fante de alimentare (optional)
Culoare: gri, RAL 7035
Temporizare: 0-99 sec. / min.
Fixare: in podea
Gaura de ancorare: 10 mm, rezistenta la ancorare 20.000N
Conectare la alarma: alarma se poate activa cu ajutorul unui buton extern seifului. Dupa activarea alarmei, sertarele se blocheaza timp de 30 minute.
Producator: Q-EX Inc. – SLOVACIA
Cash-box-ul Euromulti Simple II a fost proiectat pentru depozitarea banilor si a actelor importante, in timpul orelor de lucru. Cu ajutorul acestei unitati este diminuat riscul unui jaf pe timpul zilei. Unitatea a fost proiectata pentru operarea zilnica cu bani, la un cost redus, asigurand totodata un inalt grad de securitate.

Modulul este alcatuit dintr-un corp din otel si 3 sertare, deschiderea acestora facandu-se doar dupa introducerea cheii in incuietoare si apasarea butonului corespunzator fiecaruia dintre cele 3 sertare. Modelele comercializate fie nu au fante de alimentare, fie acestea pot fi accesate doar odata cu deschiderea sertarului nr.2; nu comercializam modele cu fante fixe la vedere deoarece aceste modele nu pot fi agrementate ICECON in nici o clasa de securitate. Garantia echipamentelor este de 60 luni.
Achizitionati online acest Modul de casierie cu deschidere temporizata Q-EX EUROMULTI SIMPLE II 5 ani garantie Slovacia

» Alte module de casierie